Delft

Nederland

Delft Gelegen tussen Rotterdam en Den Haag ligt de oude stad Delft die ook wel Prinsenstad wordt genoemd. Het heeft talloze grachten, mooie panden en de beroemde Markt met het stadhuis en de Nieuwe Kerk. De fietser kan in alle richtingen dwars over de Markt fietsen om dit allemaal te bezichtigen.
 
De fietser zal ook langs andere bekende stukjes van Delft fietsen. Zo wordt er gefietst onder de Oude Kerk (met de karakteristieke scheve toren), onder de Oostpoort, bij Molen de Roos, langs Maria van Jessekerk, in het Prinsenhof, langs de grachten Oude Delft en Nieuwe Delft.
 
Onderweg kan er gekozen worden. Hierdoor is dit een zeer uitgebreide fietstocht waarbij er heel wat gefietst moet worden om alle straatjes en steegjes van Delft te zien.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 11
Eindpunten: 6
Kilometers: 19 km
Tijdsduur: 2 uur en 2 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart