Scheveningen

Nederland

Scheveningen Scheveningen is een internationaal bekende badplaats en trekt bij mooi weer talloze buitenlandse toeristen en dagjesmensen. Op zulke dagen is het het drukst rond het Kurhaus. Ook vandaag...

Begin je fietstocht bij Het Kurhaus (1881), fiets er omheen en werp een blik op de Pier. Fiets langs Sea Life, Beelden aan Zee en de vele strandtenten naar de haven. Hoor de meeuwen, ruik de zilte zeelucht en voel de warmte van de zon. Fiets naar het einde van de strekdam, en zeg de visser achter het waarschuwingslicht gedag. Fiets naar de haven, op zoek naar vissersschepen. Helaas, ze zijn allemaal uitgevaren vandaag! De fietstocht eindigt bij voormalig marineschip Mercuur, dat nu een museum is.

Fiets je graag over de boulevard? Misschien vind je Fietsen door de duinen ook een fijne tocht!

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 5 km
Tijdsduur: 32 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart