Den Haag

Nederland

Den Haag Den Haag is na Amsterdam en Rotterdam de derde grote stad van Nederland. In Den Haag zetelt de regering, woont en werkt de Koningin en ook de minister president van Nederland. Den Haag is een stad met internationale allure, dat hoor je aan de vele namen die het heeft (‘s Gravenhage, La Haye, The Hague. Hofstad) en dat voel je als je er doorheen fietst. De vele ambassades, het Internationale Gerechtshof, het Vredespaleis, de weidse parken en indrukwekkende hoogbouw geven je het gevoel in een wereldstad te zijn. Tegelijkertijd is Den Haag klein, dankzij de vele hofjes, karakteristieke woonwijken en gezellige markten met producten van heinde en verre.

De route begint op het binnenhof. Wil je richting het Centraal Station? Of ga je voor een lange tocht om daarna uit te puffen bij Madurodam? Shoppen op de Haagse markt? Je Hagenees voelen in het Zeeheldenkwartier? Altijd al dwars over het Lange Voorhout willen fietsen? Of fiets je graag naar paleis Noordeinde om te zien of de vlag uithangt en de Koningin aan het werk is? Speciaal voor de echte Haagse kenners kan je Achterom, Binnendoor, Om en Om of over het Plein.

De routes hebben een tijdsduur van tussen de 16 en 20 minuten. Onderweg zijn er veel beslissingspunten waardoor de je elke keer een ander stukje Den Haag kan ontdekken. Bij het optellen van alle routes is er meer dan 250 minuten aan beeldmateriaal.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 18
Eindpunten: 6
Kilometers: 32 km
Tijdsduur: 3 uur en 28 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart