VenetiëVenetië Venetië is een van de bekendste en meest bezochte steden in Italië. De historische stad is gebouwd op talloze kleine eilanden in een lagune en staat sinds 1987 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Omdat al het vervoer over het water gaat, is de waterfietsroute door Venetië de perfecte manier om de stad te bezichtigen.

De route start op het Canal Grande, dat met een grote boog door de stad loopt. Na een prachtig uitzicht op de Rialtobrug maakt u een ommetje over smallere waterwegen. Waterfietsend tussen de gondels passeert u pittoreske bruggetjes en huizen met deuren direct aan het water. U vervolgt uw weg over het Canal Grande, langs vele kerken, musea en paleizen, tot u uitkomt in de lagune.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 4 km
Tijdsduur: 30 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart