Shanghai

China

Shanghai Deze fietstocht is binnenkort beschikbaar.

Shanghai is de grootste stad van China met 23 miljoen inwoners.

We hebben twee fietstochten door Shanghai gemaakt.

Route met keuzes door Pudong (zakendistrict)
Het zakendistrict Pudong is bekend vanwege zijn enorm hoge gebouwen. In deze fietsroute kan je heel Pudong verkennen en fiets je langs de vele architectonisch bekende kantoren tot de voet van de Oriental Pearl TV Tower. Je fietst langs het Shanghai World Financial Centre, de Jin Mao Tower en de Shanghai Tower. Als je links afslaat kan je ook nog langs de wereldbollen van het Shanghai International Convention Center fietsen.

Route zonder keuzes door de oude stad. Deze route begint over de Bund, de promenade langs de Huangpu rivier met het bekende uitzicht op Pudong. Vandaaruit fiets je naar de oude stad, met gebouwen in traditionele Chinese bouwstijl en kleine karakteristieke straatjes vol winkeltjes en levendigheid.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 10
Eindpunten: 7
Kilometers: 12 km
Tijdsduur: 1 uur en 18 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Deze fietstocht bestaat uit 2 losse fietstochten:

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart