Tokio

Japan

Tokio Tokio is met meer dan 13 miljoen inwoners één van de grootste metropolen ter wereld. Door een zware aardbeving in 1923 zijn bijna alle historische gebouwen verdwenen. Hedendaags is het een bruisende stad waar je je ogen uitkijkt. Tussen de moderne gebouwen zult u echter nog vele tempels en schrijnen terugvinden, oases van rust te midden van de stadse hectiek.

Deze fietstocht gaat door de wijk Shibuya en begint bij het Shibuya Station. Het kruispunt bij dit station is beroemd vanwege de kruisende zebrapaden en de duizenden mensen die tegelijk oversteken wanneer het licht op groen staat. Wat de tocht bijzonder maakt zijn de Japanse kersenbloesems die verspreid door de stad in bloei staan, dit is maar één week per jaar het geval. Enkele straten zijn zelfs volledig omzoomd met deze prachtige bomen.

Onderweg kan er gekozen worden wat deze fietstocht zeer uitgebreid maakt.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 18
Eindpunten: 13
Kilometers: 25 km
Tijdsduur: 2 uur en 46 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart